Nieuwsbericht

Expeditie Sociale Technologie - Sprintreview op 7 januari

16 december 2020 | 1 minuut lezen

De Expeditie Sociale Technologie ontstond mede door de urgente coronabehoefte om online te werken. 
Sociaal Werk Nederland is blij met de Gids die de Expeditie tot nu toe heeft opgeleverd dankzij de samenwerking met Avans Hogeschool.

Wat ons betreft is de tijd nu rijp voor een meer praktische, toegepaste en interactieve aanpak van de reële uitdagingen waar jullie mee geconfronteerd worden in het implementeren van technologische innovaties binnen jullie organisaties.
Dat betekent concreet dat wij de thema’s die in fasen 4, 5 en 6 van de Expeditie behandeld zouden worden (doorbraaklessen, professionele ontwikkeling, en professionele besluitvorming) op een andere manier invulling gaan geven dan via een academisch rapport alleen.
Op dit moment zijn we in overleg met het Arbeidsmarktplatform Sociaal Werk werkt/FCB om te kijken hoe we deze thema’s de praktijkgerichte aanpak kunnen geven die zij verdienen, met de bijbehorende financiering uiteraard.

Op 7 januari 2021 van 10u tot 11u is er een sprintreview onder leiding van Eva Brouns. Zij licht de opleveringen tot nu toe toe, en bespreekt de vervolgstappen binnen de Expeditie. Aanmelden kan via deze link. 
Daarna is het zaak om zo snel mogelijk een nieuw plan van aanpak op te stellen en financiering hiervoor te regelen. Dit gebeurt in samenwerkign met de werkgroep Sociale Technologie. 

Lid wordenContact