Nieuwsbericht

Extra informatiebijeenkomst Business Masterclasses Sociaal Werk

20 februari 2023 | 1 minuut lezen

Update: Je kan je nog steeds inschrijven. De aanmeldtermijn voor de Business Masterclasses Sociaal Werk is verlengd tot 14 maart.

We organiseren een extra informatiebijeenkomst voor de Business Masterclasses Sociaal Werk. Dus, wie nog niet de kans heeft gehad om een van de bijeenkomsten bij te wonen of wie nog aanvullende vragen heeft over de masterclasses: meld je snel aan.

De extra bijeenkomst is op vrijdag 24 februari tussen 10:00 en 11:30. De bijeenkomst is online en deelname is vrijblijvend en kosteloos. De informatiebijeenkomst (en de masterclasses zelf) zijn bedoeld voor beleidsmedewerkers, managers en andere leidinggevenden bij lidorganisatie van Sociaal Werk Nederland.

Over de Business Masterclasses Sociaal Werk
De Business Masterclasses Sociaal Werk zijn speciaal ontwikkeld voor (potentiële) managers, leidinggevenden en beleidsmedewerkers van lidorganisaties van Sociaal Werk Nederland. Tijdens de masterclasses leer je vaardigheden die o.a. helpen om je organisatie beter te profileren en te innoveren. Bovendien leer je tijdens de masterclasses je activiteiten efficiënt in te zetten met de middelen die je hebt en daarin steeds beter te worden. > Direct aanmelden voor cluster 1