Nieuwsbericht

Safe the date: conferentie Koers en Kansen

14 januari 2019 | 1 minuut lezen

Koers en kansen voor de sanctie-uitvoering
Datum: dinsdag 5 februari 2019
Locatie: Muntgebouw in Utrecht

Na een jaar met nieuw gestarte projecten en vernieuwende initiatieven brengen we iedereen graag op de hoogte van wat 2018 heeft opgeleverd, en natuurlijk nog belangrijker, waar we in 2019 met elkaar voor aan de lat staan. Op 5 februari vindt de eerste Koers en kansen werkconferentie plaats. Ben jij er bij?

Tijdens de conferentie maak je kennis met de projecten die van start zijn gegaan onder de vlag van Koers en kansen. Projecten die zich richten op re-integratie van ex-gedetineerden, die focussen op de manieren waarop gemeentes inhoud kunnen geven aan hun rol bij re-integratie na een straf, die de reguliere en forensische zorg aan elkaar verbinden en ook projecten die aan het begin van het proces kijken welke interventie het meest effectief is; alles komt voorbij!

Ben jij binnen jouw werk met (één van) bovenstaande vraagstukken bezig, kom dan langs! Leer van elkaar door ervaringen en best practices te delen en help de nieuw projecten verder door met hen mee te denken vanuit jouw eigen dagelijkse praktijk, alles met als doel de sanctie-uitvoering gezamenlijk effectief en toekomstbestendig te maken. Ben je nu al nieuwsgierig, kijk dan eens op de website: www.koersenkansen.nl.

In januari volgt de officiële uitnodiging met het programma, de tijden, sprekers en de inschrijfmogelijkheden.