Themaoverzicht

Inclusieve Samenleving & Participatie

Hoofdthema's

Een solide sociale basis is in een welvarend land als Nederland even onmisbaar als een fijnmazig wegennet, betaalbare woningen of toegankelijke gezondheidszorg. Deze buurtbasis bestaat uit drie onderling nauw verbonden pijlers: de inwoners zelf, hun netwerken en de meer formele, georganiseerde sociale basisvoorzieningen. Samen vormen ze een inclusieve, betrokken en vitale samenleving. Die sociale basis zorgt er namelijk voor dat mensen mee kunnen doen, zich als burger gewaardeerd voelen en van daaruit ook willen omkijken naar anderen. Met oog voor diens persoon, talenten én  zwakkere momenten.
 

 

Activiteit

Vooraankondiging Eerste Lustrumconferentie Sociaal Werk

juli 05
Locatie: adres komt later
Tijd: 10:00 tot 16:00
Type: Bijeenkomst

Op vrijdag 5 juli houden we onze Eerste Lustrumconferentie Sociaal Werk. De Leerstoel en Academische Werkplaats Sociaal Werk van Tranzo o.l.v. Prof. dr. René Schalk en Prof. dr. Tine Van Regenmortel bestaan dan vijf jaar. We geven een overzicht van de resultaten en kijken verder naar de toekomst in dialoog met onze partners (o.a. praktijkinstellingen en hogescholen). 

U bent van harte uitgenodigd om samen met ons te feesten!

Interesse?
Reserveer vrijdag 5 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur in uw agenda en meld u hier aan. De officiële uitnodiging volgt binnenkort.

 

Trefwoorden: bijeenkomst, leerstoel
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Functie: Beleidsassistente
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten