Nieuwsbericht

Leerervaringsplek in Raad van Toezicht LEVgroep

20 augustus 2018 | 1 minuut lezen

De Raad van Toezicht van LEVgroep heeft besloten een leerervaringsplek aan haar raad toe te voegen. De werving hiervoor loopt momenteel.

Als sociaalwerkorganisatie zetten alle gelederen binnen LEVgroep zich in op participatie van mensen. Meedoen is een belangrijk onderdeel van de opdracht. Of het nu leerlingen, vrijwilligers, klanten of nieuwkomers zijn, LEVgroep doet haar uiterste best hun talenten zoveel mogelijk in haar dienstverlening  te verweven en kansen te bieden in ieders ontwikkeling. Gevolg: de 330 beroepskrachten werken nauw samen met de maar liefst 1600 vrijwilligers en stagiairs die LEVgroep rijk is.

x-y-z generatie
“Daar moeten wij toch ook iets mee”, meende Jos van Balveren, voorzitter van de Raad van Toezicht. “Ook een Raad van Toezicht kan een platform zijn voor ontwikkeling van talent. Er bestaat veel interesse voor bestuurlijke en toezichthoudende functies, maar het is tegelijkertijd ook lastig om er als ‘groentje’ tussen te komen. Deze vacature kan een mooie opstap zijn voor een kandidaat met bestuurlijke ambities.  Bovendien voegt jong talent uit de x-y-z generatie een nieuw perspectief aan onze raad toe”.

De belangstelling voor de vacature is groot. LEVgroep hoopt daarom dat meer Raden van Toezicht zullen volgen. “Bestuur en toezicht is iets dat je kan leren. Het is belangrijk dat we nieuwe generaties op dit terrein ontwikkelkansen bieden.”. 

Kijk hier voor meer informatie en de vacature.

Profielfoto van Sandra van Elten
6 jaar geleden
Profielfoto van Sandra van Elten
6 jaar geleden

Supergoed initiatief! Hopelijk volgen er meer Raden van Toezicht jullie voorbeeld.