Nieuwsbericht

Coronadagbericht 14 oktober

14 oktober 2020 | 1 minuut lezen

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zoals afgekondigd op 13 oktober jl., brengen we weer een speciale nieuwsbrief uit met  voor onze sector relevante berichten. We houden u verder op de hoogte van relevant nieuws via onze website en nieuwbrieven.

Vereniging Sociaal Werk Nederland
Het voelt als een stap terug in de tijd. Zoals Eric van der Burg en Lex Staal, resp. voorzitter en directeur van Sociaal Werk Nederland toen aangaven: het sociaal werk is aangemerkt als 'cruciaal en vitaal'. Dat betekent dat de branche, sociaalwerkorganisaties en al hun medewerkers er weer moeten stáán, juist nu in coronatijd. Voor de bewoners in de buurten waar hulp nodig is. We wensen u veel moed en energie, en werk veilig! Zowel binnen als buiten. 

Ook in deze onzekere tijden kunt u op Sociaal Werk Nederland en onze medewerkers rekenen voor advies en ondersteuning. We voelen ons verantwoordelijk om daar waar mogelijk bij te dragen aan úw continuïteit. Daarom blijft onze dienstverlening beschikbaar.

Dit betekent dat onze adviseurs zoveel mogelijk vanuit huis werken en beschikbaar zijn voor advisering.
Telefonisch blijven wij op de reguliere tijden bereikbaar via 030 – 7210721; of neem contact op via info@sociaalwerk.nl.

Online platform
Mederwerkers van lidorganisaties van Sociaal werk Nederland kunnen onderling informatie uitwisselen via het speciale online platform Corona en Sociaal werk. 

Handreikingen
Voor het gemak zetten we hier enkele handreikingen die we tussen maart en september 2020 gemaakt hebben voor u bijeen.