Nieuwsbericht

Deel uw mening en ervaring met de Raad voor Volksgezondheid en samenleving

Op 6 juli 2020 geplaatst door

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving presenteerde begin 2020 een nieuwe werkagenda met onderwerpen waar de RVS zich de komende jaren over wil buigen. De RVS vindt het belangrijk de lessen van deze corona crisis mee te nemen in hun adviezen. Daarvoor horen ze graag ook de lessen die u vanuit het sociaal werk ziet. Daarnaast zijn er misschien nieuwe onderwerpen die om een advies vragen.

Raadplegingen en adviezen
De RVS bracht eerder hun corona-advies '(Samen)leven is meer dan overleven' naar buiten. Ook zijn zij een blogreeks begonnen. Ten slotte is via twee eerdere raadplegingen om uw mening en ervaring gevraagd. De resultaten van de eerste raadpleging zijn verwerkt in het blog ‘Van kwetsbaarheid naar verbondenheid’. De resultaten van de tweede raadpleging worden gebruikt voor de adviezen van de commissies ‘zorg op afstand’ en ‘arbeidsmarktproblemen in de zorg’.

Derde RVS raadpleging
Nu volgt een derde raadpleging die ingaat op de fase waarin we nu zitten: ‘goed en gezond (samen)leven’ in de komende, onzekere periode waarin het coronavirus deel uitmaakt van onze levens. Het doel is om een beeld te krijgen van de omschakeling van (intelligente) lockdown naar een soepeler regime, de praktische en bestuurlijke knelpunten en de manier waarop de samenleving daarmee omgaat.

Doe mee en deel uw mening en ervaringen vanuit het sociaal werk. U vind de vragenlijst hier.

Trefwoorden: RVS, oproep, peiling
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten