Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving.

Publicatie

Brochure AWVN: Privacy versus transparantie aangepast

Brochure Privacy versus transparantie aangepast

Contact

In verband met de nieuwe wetgeving rond privacy (AVG) heeft AWVN de informatiebrochure Privacy versus transparantie geactualiseerd.

In deze vernieuwde brochure staat hoe werkgevers hun activiteiten op het gebied van inclusief werkgeven binnen de kaders van de wet transparant kunnen maken. Veel organisaties willen hun inclusieve inspanningen meten en inzichtelijk maken. Bijvoorbeeld om deze informatie op te nemen in een MVO- of duurzaamheidsrapportage, als bewijs te overleggen voor het voldoen aan een social-returnverplichting of inzicht te hebben in de invulling van de banenafspraak. Het is belangrijk hierbij rekening te houden met de privacywetgeving. Transparantie en privacy kunnen immers op gespannen voet staan met elkaar.

U kunt de brochure gratis downloaden en – voorzien van bronvermelding – vrij verspreiden.
Papieren exemplaren zijn beperkt verkrijgbaar via werkgeverslijn@awvn.nl.

Inclusief werkgeven: privacy versus transparantie

Details

Geplaatst op: 7 november 2018
Geplaatst door:
Trefwoorden: avg, brochure, inclusief, privacy
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten