Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

Webinar Positieve Gezondheid op de werkvloer

Op 29 september 2020 geplaatst door
Ben jij al bekend met het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en wil je hier mee aan de slag in jouw organisatie? Meld je dan aan voor het webinar Positieve Gezondheid op de werkvloer op dinsdag 6 oktober van 15.30 tot 17.00 uur.

 

Begin dit jaar zijn we gestart met de Pilot Positieve Gezondheid op de werkvloer. Tijdens het webinar vertelt het IPH meer over Positieve Gezondheid op de werkvloer en de actuele ontwikkelingen.  Sociaalwerkorganisaties Versa Welzijn en Tinten groep nemen ons mee in hoe zij Positieve Gezondheid op de werkvloer oppakken. We staan stil bij het vervolg van de pilot en het ontwikkelen van praktische tools. Meer informatie over de Pilot vind je hier.

Aanmelden voor het webinar kan door een mail te sturen naar krop@sociaalwerk.nl. Je ontvangt dan via Teams de uitnodiging voor het webinar.

 

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten