Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

Oproep: Deel je voorbeelden over ethische dilemma's!

Op 10 september 2020 geplaatst door

Het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk is op zoek naar leidinggevenden/medewerkers die voorbeelden kunnen geven van een ethisch dilemma waar zij mee te maken hebben in het sociaal werk. Deze voorbeelden kunnen we dan (vanzelfsprekend geanonimiseerd) gebruiken voor het onder de aandacht brengen van het onderwerp ethiek en de ethiektrainingen (met vergoedingsregeling van het platform).

Komen jouw teamleden wel eens bij jou aan met een lastig ethisch dilemma? Of sta je zelf wel eens voor een moeilijke keuze? Dan zouden we het leuk vinden als je hierover mee wilt denken! Het kost maar enkele minuten – kan telefonisch, maar ook per mail.

Heb je interesse? Mail dan je contactgegevens naar: lfrijling@fcb.nl.

Meer informatie vind je hier.

Bron: Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk werkt
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten