Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

Kosteloos webinar 'Houd uw werknemers overeind tijdens de coronacrisis'

Op 1 september 2020 geplaatst door

Het coronavirus houdt ons land in zijn greep. Hoe gaat u om met onrust en angst over de gevolgen van een eventuele ‘tweede golf’ in uw bedrijf? Om u zo goed mogelijk door deze ingewikkelde tijd heen te loodsen, organiseert ArboNed het webinar 'Houd uw werknemers overeind tijdens de coronacrisis'

Praktische vragen die tijdens het webinar op 17 september 2020 aan bod komen:

  • Hoe zorg ik voor een gezonde en veilige werkplek?
  • Hoe neem ik zorgen bij mijn werknemers weg?
  • Hoe bereid ik het bedrijf voor op een eventuele 'tweede golf'?

Pascale Bongers, bedrijfsmaatschappelijk werker bij ArboNed, praat u om 12.00 uur in een half uur bij. Tijdens en tot een half uur na het webinar beantwoordt een panel van experts via de chat vragen van kijkers. U kunt de opname van het webinar op elk gewenst moment terugkijken, maar alleen tijdens de uitzending kunt u vragen stellen aan het expertpanel.

Aanmelden

Bron: ArboNed
Trefwoorden: ArboNed, corona, webinar, werknemer
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten