Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

FAQ corona en sociaal werk

Op 20 mei 2020 geplaatst door

Sociaal Werk Nederland krijgt deze periode vaak dezelfde vragen binnen. Dat is begrijpelijk, veel leden worstelen met dezelfde dilemma’s. Daarom hebben we een FAQ samengesteld. Hierin leest u de meest gestelde vragen en onze antwoorden. Dit document wordt actueel gehouden door regelmatig nieuwe vragen (en antwoorden) toe te voegen.

Blijft u met vragen zitten? Bekijk dan zeker de goede voorbeelden nieuwsbrief. Hierin staan praktische oplossingen en antwoorden op dilemma’s van andere leden. Voor antwoorden op vragen die meer gaan over arbeidszaken leest u de Q&A van Sociaal Werk Nederland die ook regelmatig wordt aangevuld.

Bijlagen

Trefwoorden: FAQ, veelgestelde vragen
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten