Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

Nieuwe versie Werkwijzer Poortwachter

Op 13 mei 2020 geplaatst door

De Werkwijzer Poortwachter is per 1 mei 2020 aangepast.

Het gaat om tekstuele aanpassingen die het document weer actueel maken. Er zijn geen inhoudelijke wijzigingen aangebracht.

Sinds het verschijnen van de vorige versie van de Werkwijzer op 1 december 2018 is een aantal vragen en opmerkingen ontvangen die leidden tot aanpassing of verduidelijking van de tekst. Dit is verwerkt in de nieuwe versie van de Werkwijzer Poortwachter 1 mei 2020. De aanpassingen worden aangegeven met een blauwe streep in de linker kantlijn.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten