Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

Cao Sociaal Werk 2019 -2021 algemeen verbindend verklaard

Op 20 april 2020 geplaatst door

De Cao Sociaal Werk is door het ministerie van SZW algemeen verbindend verklaard (avv). Als gevolg hiervan is de Cao Sociaal Werk 2019 -2021 vanaf nu van toepassing op alle organisaties die onder de werkingssfeer van deze cao vallen. Het avv besluit is hier te lezen.

Voor leden van Sociaal Werk Nederland heeft de avv van de cao geen gevolgen omdat zij al gebonden zijn door hun lidmaatschap van Sociaal Werk Nederland.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten