Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

Doe je mee met de pilot Positieve Gezondheid op de werkvloer?

Op 21 januari 2020 geplaatst door

In december 2019 startte de pilot Positieve Gezondheid op de werkvloer met de eerste groep. Na de bijeenkomst hadden de deelnemers een beter beeld van het gedachtegoed achter Positieve Gezondheid en hoe ze het in de eigen organisatie kunnen toepassen. Ook het onderling uitwisselen van ervaringen en ideeën werd als waardevol ervaren. Om meer sociaalwerkorganisaties de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan de pilot Positieve Gezondheid op de werkvloer, start er in maart een tweede groep. Heb je interesse en wil je meedoen aan de pilot? Er is nog plaats voor een aantal organisaties.

Bijeenkomst 9 maart 2020
De startbijeenkomst vindt plaats op 9 maart 2020 van 9.30 tot 13.30 uur in Utrecht. Deelnemers maken tijdens de interactieve werksessie onder begeleiding van een trainer van het Institute for Positive Health (iph) kennis met de mogelijkheden van het inzetten van positieve gezondheid op de werkvloer. Ook is er ruimte om onderling van gedachten te wisselen over het inzetten van positieve gezondheid in de eigen organisatie.

Meer weten? Klik hier.

Bron: FCB, Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk
Trefwoorden: iph, pilot, positieve gezonheid
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten