Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

Nieuwe website Moedige Dialoog met diner pensant en aantrekkelijke agenda

Op 10 september 2019 geplaatst door

Sociaal Werk Nederland startte in 2016 samen met de Rabobank het project Moedige Dialoog. Daarmee zetten we ons in om Nederland financieel redzaam te maken. Niet zelfredzaam. Want we weten dat er altijd mensen zijn die het niet alleen kunnen. En dat hoeft ook helemaal niet. Als je maar weet waar hulp te vinden is.

We zetten hierbij in op drie belangrijke doelgroepen: huishoudens, jongeren en werkgevers. Misschien wel het belangrijkste thema: 'preventie en vroegsignalering'. Er zijn nu 33 netwerken en een aantal kersverse kwartiermakers woonde de summerschool 2019 bij. Binnenkort een terugblik. De website van Moedige Dialoog is vernieuwd en steeds up to date, met onder meer de agenda. Op 7 november is het diner pensant in het spoorwegmuseum Utrecht. Met bijzondere sprekers! Aanmelden kan hier.

Trefwoorden: Moedige dialoog
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten