Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving.

Nieuwsbericht

Nieuw e-book: Traineeship in sociaal werk

Op 22 juli 2019 geplaatst door

Net afgestudeerde professionals staan te trappelen om aan de slag te gaan, maar met weinig werkervaring is dat lastig. Gemotiveerde professionals zijn een belangrijk kapitaal. Nu en in de toekomst. Een traineeship biedt voordelen voor organisatie en professional. Het is niet alleen waardevol voor de organisatie, maar ook heel leuk om mensen een kans te geven. En er is een win-win: de organisatie krijgt extra handen en de trainee kan leren en ervaring opdoen!'

In het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk zetten werkgevers en werknemers zich in voor een aantrekkelijke sector met sterkte organisaties en vakbekwame medewerkers. We willen sociaal werkers optimaal ondersteunen in het vervullen van hun maatschappelijke opdracht. Daarom investeren we in de ontwikkeling van vakmanschap en ondersteunen wij eigen regie. De overgang van opleiding naar werk is daarin een belangrijk moment. Met traineeship willen we beginnende professionals ondersteunen om een goede start te maken in het vakmanschap.

Download het handige e-book met stappenplan, tips en voordelen op een rij.

Bron: FCB
Trefwoorden: e-book, traineeship
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten