Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de cao W&MD en arbeidswetgeving.

Nieuwsbericht

Nog plekken vrij voor de Masterclass gesprekstechnieken en dossiermanagement

Op 15 mei 2018 geplaatst door

Om tegemoet de komen aan de behoefte van leden aan meer tools, vaardigheden, technieken en inzichten, organiseert Sociaal Werk Nederland op dinsdag 29 mei de Masterclass ‘Dossiermanagement en gesprekstechnieken’, samen met een senior advocaat en een ervaren trainer van de AWVN (Algemene Werkgevers Vereniging Nederland).

De masterclass helpt bestuurders, leidinggevenden en/of HR-managers bij het voeren van gesprekken met werknemers en het adequaat vastleggen van deze gesprekken met behoud van de werkrelatie. De masterclass is deels theoretisch en deels praktijkgericht en gaat in op de volgende aspecten:
• nut en noodzaak van dossiermanagement
• het voeren van een jaargesprek, voortgangsgesprek, met behoud van de relatie
• een goed verslag maken van de afspraken, met behoud van de relatie.

Doelgroep
Deze masterclass is geschikt voor P&O’ers/HR-managers, leidinggevenden en bestuurders.

Aanmelden/Kosten

Het cursusbedrag is € 500,00 excl. BTW. De factuur ontvangt u per email. U kunt zich hier aanmelden. Er kunnen maximaal 16 deelnemers meedoen, schrijf u snel in!

Locatie

De masterclass vindt plaats aan de Koningin Wilhelminalaan 3, te Utrecht en zal de hele dag in beslag nemen. Deelnemers ontvangen na hun aanmelding meer informatie over start- en eindtijd.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Functie: Beleidsassistente
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
CAO & Juridische Zaken
Ik wil delen
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Thema'sVraag & AntwoordOnze ESF-subsidie Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten