Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaa Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Activiteit

Extra ALV CAO

19 juni
Tijd: 12:00 tot 14:00
Type: Bijeenkomst

Waarom een extra ALV cao?
Zoals u wellicht weet vinden onderhandelingen plaats over een nieuwe cao. De belangrijkste gespreksonderwerpen aan de cao-tafel zijn overname van personeel, generatiepact, derde ww-jaar, werkdruk en de lonen. Vooral wat betreft het laatste willen we graag met u in overleg.

Op 7 en 21 juni a.s. vindt opnieuw overleg plaats met de bonden. Deze overleggen zijn cruciaal voor het wel of niet afsluiten van een cao voor de zomer.

Daarom willen we graag met u in gesprek over het mandaat.

Aanmelden
Het aanmeldproces voor de extra ALV cao mandaat gaat vanaf heden iets anders dan u van ons gewend bent. Met ons nieuwe online aanmeldsysteem, waar u een eigen deelnemerspagina heeft, kunt u gemakkelijker met andere leden en sprekers in contact komen, het is voor u overzichtelijker gemaakt en mochten er stukken en verslagen zijn, dan kunt u deze na de bijeenkomst ook hier verwachten.  

Hoe werkt het?

  • Op de evenementenpagina kunt u inloggen met uw inloggegevens die u ook gebruikt voor de website www.sociaalwerknederland.nl
  • Heeft u zich al eerder geregistreerd op het platform? Klik dan direct rechts bovenin op ‘inloggen’. Extra gegevens invoeren is nu niet meer nodig.
  • Nog niet eerder geregistreerd? Klik dan op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens voor registratie voor de extra ALV cao mandaat in.

Locatie
Stadion Galgenwaard, Van Hanegemzaal (3e etage)
Herculesplaan 241, Utrecht.
De hoofdingang bevindt zich tussen Runners World en Fanshop.

Trefwoorden: alv, cao, mandaat
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten