Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Activiteit

Kennissessie AVG

28 januari
Tijd: 13:00 tot 16:00
Type: Training

Op 25 mei 2018 werd de AVG ingevoerd. Door deze Europese wet golden vanaf dat moment in één klap in de hele EU dezelfde regels over de omgang met persoonsgegevens. Een jaar geleden ontving iedereen daarom elke dag tientallen mailtjes waarin bedrijven vertelden dat ze hun privacy statement hadden geüpdatet. De invoering van de AVG was echt een hype.

Nu de hype over is, is het zaak de AVG op de agenda te houden. De verwerking van persoonsgegevens is immers dagelijkse kost en een datalek zit in een klein hoekje. Charlotte Koopman van De Koning Vergouwen Advocaten praat je bij. In een overzichtelijke kennissessie komen alle ins & outs aan bod die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk."

Charlotte Koopman verzorgt al geruime tijd samen met Sociaal Werk Nederland informatieve sessies met uiteraard alle ruimte voor het stellen van vragen. Schroom dus niet de concrete praktijksituaties en vragen in te sturen!

Inloop is om 12:30 uur, start kennissessie om 13:00 uur, einde om 16.00 uur.

De locatie is goed met het OV bereikbaar.

Aanmelden kan hier.

Trefwoorden: avg, kennissessie, training
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten