Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Activiteit

Basiscursus CAO Sociaal Werk

27 november
Tijd: 09:30 tot 16:30
Type: Bijeenkomst

Sociaal Werk Nederland organiseert opnieuw de eendaagse basiscursus CAO Sociaal Werk in Utrecht. Centraal staat het overdragen van kennis over de belangrijkste onderwerpen uit de CAO. De cursus is interactief van opzet. Tijdens deze cao-cursus komen ook de wijzigingen in de nieuwe CAO aan de orde.

Let op: Deze caocursus is een echt introductiecursus: speciaal voor de nieuwkomers in de branche of voor degenen die niet of weinig bekend zijn met het werken met de CAO Sociaal Werk. De CAO wordt hierbij in grote lijnen behandeld. Wellicht ten overvloede, het gaat hier om een basiscursus en het betreft geen verdiepingscursus. Na aanmelding kunnen we contact met u opnemen om door te spreken of deze cursus inderdaad voor u geschikt is.

U kunt zich hier inschrijven

Trefwoorden: basis, cao
Geplaatst door:
Sandra Wolfsen
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten