Nieuwsbericht

Zelfstandig ondernemer in de sector sociaal werk: wat heb jij nodig van Sociaal Werk Nederland

Pim Doosje
20 april 2021 | 1 minuut lezen

Ben jij een zelfstandig ondernemer (maximaal 2 werknemers) in de sector sociaal werk? Dan horen we graag jouw mening tijdens twee digitale groepsgesprekken! Hierbij kun je jouw behoeftes kenbaar maken, zodat Sociaal Werk Nederland jou hierin kan ondersteunen.

Sociaal Werk Nederland is, als werkgeversorganisatie, recent gestart met een onderzoek naar kleine zelfstandige ondernemers in de sector sociaal werk. Er lijkt een groeiend aantal van deze organisaties die Sociaal Werk Nederland een stem wil geven. Daarnaast wil Sociaal Werk Nederland diensten aanbieden die voor jou relevant zijn. Welke diensten dat zijn en hoe je van de diensten gebruik wilt maken en welk prijsmodel daarvoor geschikt is zijn vragen die tijdens het gesprek centraal staan.

Ben jij zelfstandig ondernemer (zzp’er) met je eigen organisatie in de sector sociaal werk? Of heb je tot maximaal 2 werknemers in dienst in de sector? Dan betrekken we je graag bij de gesprekken van het opzetten voor een nieuw dienstenpakket.

Er zijn twee data voor deze digitale bijeenkomsten: 4 mei om 14:00 uur en 6 mei om 14:00 uur. Je meldt je aan door een mail te sturen naar doosje@sociaalwerk.nl. Vermeld in deze mail je naam, de datum waarop je aanwezig wilt zijn en een korte omschrijving van jouw werkzaamheden.