Themaoverzicht

Benchmark

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sinds 2011 vergelijken de leden van Sociaal Werk Nederland zich met elkaar op het terrein van Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Deze Benchmark richt zich vooral op de bedrijfsvoering. Het doel ervan is drieledig: leren van elkaar, verbeteren door vergelijken en het bieden van een instrument voor verantwoording.
Daarnaast kunnen we als branchevereniging dankzij de Benchmark essentiële informatie over onze leden gebruiken bij de lobby en belangenbehartiging.

Nieuwsbericht

Brief op Maat en de Trendrapportages van de Benchmark Sociaal Werk 2018

Op 17 september 2019 geplaatst door

De Brief op Maat en de Trendrapportages van de Benchmark Sociaal Werk 2018 staan klaar voor de organisaties die dit jaar deel hebben genomen. Dit jaar hebben 340 organisaties de Benchmark ingevuld.

De Brief op Maat geeft een uitgebreid inzicht in de eigen situatie van 2018, waarbij u zelf de vergelijkingsgroepen aan kunt passen. Log in op benchmark-sociaalwerk.nl voor de brief en de verschillende trendrapportages.
 
U kunt overigens van alle ingevulde gegevens zelf overzichten maken via het tabblad ‘analyse’ op het platform benchmark-sociaalwerk.nl. Op dit tabblad ziet u ook drie ‘opgeslagen weergaven’ waar wij al enkele uitgebreidere selecties hebben gemaakt. Verschillende manieren om overhead te berekenen (opgeslagen weergave Indicatoren overhead) en gegevens over hoe vaak leden klanttevredenheid meten (opgeslagen weergave werkwijze).
 
Heeft u vragen over uw invoer, de Brief op Maat of de planning of de trendrapportages, dan vindt u die onder veelgestelde vragen of u kunt contact opnemen met het contactformulier.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten