Themaoverzicht

Benchmark

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sinds 2011 vergelijken de leden van Sociaal Werk Nederland zich met elkaar op het terrein van Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Deze Benchmark richt zich vooral op de bedrijfsvoering. Het doel ervan is drieledig: leren van elkaar, verbeteren door vergelijken en het bieden van een instrument voor verantwoording.
Daarnaast kunnen we als branchevereniging dankzij de Benchmark essentiële informatie over onze leden gebruiken bij de lobby en belangenbehartiging.

Nieuwsbericht

Rapportage Gemeentelijke Kenmerken gevuld met recente gegevens.

Op 20 november 2017 geplaatst door
Han Bijker

De rapportage op het benchmarkplatform (www.benchmark-sociaalwerk.nl, inloggen vereist) over gemeentelijke kenmerken is vernieuwd, met nieuwe, recente gegevens over 2016.

Dit rapport toont van één of meer gemeenten (maximaal 10 tegelijk) een aantal kengetallen. Onder meer leeftijdsopbouw, gebruik van jeugdhulp en kengetallen over het sociaal domein.

Deze gegevens zijn openbaar (bijvoorbeeld via waarstaatjegemeente.nl of statline.cbs.nl) maar worden in dit rapportje handzaam bij elkaar gezet. De mogelijkheid om meerdere gemeenten tegelijk te tonen is een handige toevoeging.

Bron: Sociaal Werk Nederland
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten