Themaoverzicht

Benchmark

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sinds 2011 vergelijken de leden van Sociaal Werk Nederland zich met elkaar op het terrein van Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Deze Benchmark richt zich vooral op de bedrijfsvoering. Het doel ervan is drieledig: leren van elkaar, verbeteren door vergelijken en het bieden van een instrument voor verantwoording.
Daarnaast kunnen we als branchevereniging dankzij de Benchmark essentiële informatie over onze leden gebruiken bij de lobby en belangenbehartiging.

Blog

Wat betekent de deadline bij de benchmark?

Een vraag van een van onze leden: Is het mogelijk om uitstel te krijgen voor het invullen van de Basisbenchmark? Onze definitieve jaarrekening is pas 1 juni beschikbaar.

Wij hebben de deadline ingesteld om de voorlopige Brief op Maat beschikbaar te stellen. Uiteraard kan dat pas als voldoende leden de benchmark hebben ingevuld. Omdat er vorig jaar opgemerkt werd dat deze voorlopige Brief op Maat wat laat beschikbaar kwam proberen we dit moment nu naar voren te halen. Daarom is de eerste deadline op 31 mei gezet.

Maar: de laatste deadline is half september. U heeft dus tot half september de tijd om de benchmark in te vullen. Als u dat na 31 mei doet is de rapportage pas in oktober beschikbaar.

Dit jaar willen we nog wat proberen. Er is een grens benoemd (30%). Als deze grens al eerder dan 31 mei bereikt wordt zal de voorlopige Brief op Maat voor de Basisbenchmark ook eerder open gezet worden.

Han Bijker
Trefwoorden: benchmark, deadline
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten