Themaoverzicht

Bedrijfsvoering & Financiering

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Een sterke branche vraagt om gezonde bedrijven met een goede bedrijfsvoering. Als brancheorganisatie draagt Sociaal Werk Nederland daaraan bij door onze leden te informeren over bijvoorbeeld financieringsbronnenen fiscaliteit. Speciale aandacht is er voor aanbesteden en de relatie met gemeenten (inkoopmodellen), want die relatie is cruciaal voor effectief sociaalwerk. We pleiten voor goede en heldere afspraken en werken samen met relevante partijen aan instrumenten om dit te bevorderen. Om organisaties financieel gezond te houden laten we financiële kengetallen ontwikkelen. Daarnaast stellen we adviezen op over hoe om te gaan met financiële uitdagingen, ontwikkelingen en tegenslagen.

Nieuwsbericht

Unicef start actie Kies een pakje

Op 29 oktober 2020 geplaatst door

Nog even en we sluiten een bewogen jaar af. Waarschijnlijk niet met de gebruikelijke kerstborrel met uw medewerkers, maar noodgedwongen in virtuele verbondenheid. Denkt u ook al na over hoe u dat gaat organiseren? En hoe geeft u uw medewerkers een eindejaarscadeau dat recht doet aan de periode die we met elkaar meemaken?

Wij denken graag met u mee om er een memorabele kerst van te maken, samen met UNICEF. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn of neem direct contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

 

 

Bij UNICEF vinden we: de beste cadeaus maken het leven een beetje mooier. Daarom houden we ook dit jaar weer de actie ‘Kies een pakje’ voor kinderen op de vlucht in Syrië, Libanon en Jordanië. Het leven in de kampen was al zwaar, en door de coronacrisis heerst er nu nog meer armoede, angst en honger. De UNICEF-pakjes zijn van levensbelang en bevatten bijvoorbeeld schoon drinkwater, voeding en medische kits. Met deze actie kiezen we samen voor een beter 2021 – voor hen en voor ons allemaal. Extra bijzonder is dat de gever de route van het gekozen pakje online kan volgen, van het beginpunt (ons pakhuis in Kopenhagen of een opslag in de regio) tot het eindpunt (Syrië, Jordanië of Libanon). Een geweldige manier om zelf te ervaren dat het gegeven pakje goed terechtkomt.

Zo kunt u meedoen!

  1. Kies voor een innovatief eindejaargeschenk voor uw medewerkers en relaties, en volg vervolgens samen de reis van pakhuis tot eindbestemming. U kiest met welke pakjes jullie kinderen op de vlucht willen voorzien deze winter. UNICEF verzorgt voor u een bedrijfspagina, waarop we middels een wekelijkse update in beeld brengen wat jullie cadeau teweeg brengt voor een kind. Een virtuele ervaring voor u en uw medewerkers wat hen actief betrekt bij kinderen op de vlucht deze winter, zelfs genomineerd door de Dutch Interactive Awards.
  2. Heeft uw organisatie het eindejaarscadeau al gekozen via een derde partij zoals Tintelingen, Pluimen of een ander online keuzeconcept? Ook dan kunt u meedoen, door ‘Kies een pakje’ toe te voegen als keuzeoptie voor uw bedrijf. Wij voorzien u graag van tekst en beeld.
  3. Samen met uw medewerkers een actie opzetten en hen de kans bieden ook een pakje te verzenden deze winter? We denken graag met u mee hoe we uw medewerkers kunnen stimuleren en voorzien u waar gewenst met communicatietips en -middelen. Bijvoorbeeld door voor ieder pakje dat uw medewerker kiest er zelf ook één te doneren. Zo verdubbelt u de impact.
  4. Maakt uw bedrijf al gebruik van een give-backplatform, zoals Benevity, GlobalGiving of een ander platform? Selecteer ook UNICEF deze winter en breng ons onder de aandacht van uw medewerkers. Samen kiezen we voor een beter 2021!

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via tkoops@unicef.nl of 06 141 29 815.

Bron: Unicef
Trefwoorden: actie, kerstpakket, pakje, unicef
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten