Nieuwsbericht

Uitnodiging voor deelname aan de denktank ‘de professionalisering van de sociaal werker in 2020’ 13 maart 2020

18 februari 2020 | 1 minuut lezen

Bent u directeur of u bent werkzaam in het hoger management van een organisatie in het sociaal domein en wilt u deelnemen aan onze denktank?  Dan nodigen wij u van harte uit om u aan te melden.

Wat wilt u lezen, hoe wilt u dat uw professionals hun vakgebied bijhouden?
Als uitgever van vakinformatie voor professionals in het sociaal domein willen wij inzicht krijgen hoe wij de professionals, maar juist óók de sociaalwerkorganisaties beter kunnen ondersteunen. Met content (in print en/of online), opleidingen, tools of software (in welke vorm dan ook) willen wij graag een bijdrage leveren aan de professionalisering in het veld.

Het thema is: Werk maken van de professionalisering van sociaal werkers

  • Uw organisatie draait op goed opgeleide medewerkers. Als het gaat om het werven en het behoud van uw personeel, waar ligt u dan wakker van?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de beste ambassadeurs zijn voor uw organisatie?
  • Welke tools en hulpmiddelen moet een organisatie in het sociaal domein hebben om haar medewerkers goed te ondersteunen in hun werk?

Waarom meedoen aan deze denktank?
Een inspirerende en praktische (netwerk?)middag met ambitieuze collega directeuren en managers die zich inzetten voor het maatschappelijk belang. Uw initiatief is onmisbaar om onze doelstelling te realiseren: het sociaal werk in Nederland met slimme en eigenzinnige initiatieven vooruit te helpen.

U hoeft voor de sessie niets voor te bereiden. Juist door spontane interactie gaan we op zoek naar nieuwe innovatieve ideeën voor het sociaal domein. U ontvangt uiteraard wel een onkostenvergoeding. En als blijk van waardering voor uw deelname krijgt u na afloop een aardig cadeau van ons.

De bijeenkomst is een informele sessie over actuele vraagstukken op het gebied van professionalisering. Een externe ervaren moderator/marktonderzoeker leidt het gesprek.
De discussie wordt beëindigd met een borrel.

Wij hopen met u in discussie te gaan op 13 maart.
Plaats: Bohn Stafleu van Loghum, Houten
Tijd: Inloop 13:30 - denktank: 14:00-15:30 – afsluitende netwerkborrel: 15:30-16:30
Ja, ik doe mee en schrijf me in [let op bij verzenden: checken link mailto macella.strauss@bsl.nl]

Hartelijke groet, namens het team  Zorg+Welzijn, Sandra Kraaypoel

Sociaal Werk Nederland steunt dit initiatief.

Profielfoto van Berno van der Wal
Berno van der Wal
4 jaar geleden
Profielfoto van Berno van der Wal
Berno van der Wal
4 jaar geleden

Vind dit bijzondere bijeenkomst. Een commerciële instelling wil kennis ophalen bij bestuurders en vervolgens (betaalde) trainingen of congressen ontwikkelen met die kennis.