Vraag
Dorien Verhoeven 2 jaar geleden

Welke P&O-ers uit de sector, willen ervaringen met (onderdelen van) de medewerkersreis/employee journey in hun organisatie met ons delen?

Dag, voor Sociaal Werk Werkt voer ik een veldonderzoek uit naar de Medewerkersreis/Employee Journey binnen de sector Sociaal Werk. Daarvoor wil ik graag een aantal P&O-ers (online) interviewen. De medewerkersreis is gericht op verbetering van een aantal aspecten bij de organisatie, waardoor arbeidsvraagstukken zoals snel verloop, werving, ziekteverzuim en werkplezier aangepakt kunnen worden. De verkenning is de eerste stap om in de sector met de medewerkersreis (middels een pilot) aan de slag te gaan. 

Heb jij ervaringen of ideeën die je met ons wilt delen? Dat helpt om een beeld te krijgen van wat er al is, waar goede ervaringen mee zijn of wat gemist wordt. 

Het interview duurt maximaal 45 minuten, je hoeft niets voor te bereiden. Laat svp voor 8 maart weten of je mee doet! Vragen?  Bel dan gerust. Ik kijk uit naar jullie reacties! 

Chantal van Cappelleveen, extern Projectleider Verkenning Employee Journey

Mob. 06-41005998 cvcappelleveen@fcb.nl

1 antwoord
Profielfoto van Bieleveldt Bieleveldt
1 jaar geleden

Dag Dorien, is het onderzoek inmiddels uitgevoerd? Dan ben ik erg geïnteresseerd in de uitkomsten (roelbieleveldt@farent.nl). Kan ik die krijgen? Mocht het onderzoek nog lopen dan zou ik graag betrokken worden. Vriendelijke groet, Roel BIeleveldt, manager p&o Farent Den Bosch.