Nieuwsbericht

Brief op Maat is beschikbaar.

Han Bijker
3 november 2011 | 1 minuut lezen

Voor alle leden van de MOgroep is vanaf 3 november in de Basisbenchmark de Brief op Maat beschikbaar. Deze is samengesteld op basis van de gegevens die ruim 500 leden hebben ingevuld. Meer dan 90% daarvan heeft de vragenlijst voor hun organisatie volledig ingevuld.

De Brief op Maat is persoonlijk. De gegevens van uw organisatie, mits ingevuld, worden vergeleken met het landelijk gemiddelde van de welzijnsorganisaties die deelnemen aan de MO benchmark. Bovendien wordt uw organisatie vergeleken met een groep welzijnsorganisaties, die qua bedrijfsomvang en qua werkterrein niet al te veel verschillen van uw organisatie.

Deze vergelijkingsgroep waarin uw organisatie is ingedeeld, is samengesteld op basis van organisatiegrootte en activiteiten. Wilt u uw organisatie vergelijken met een andere groep? Dat kan. U kunt zelf de vergelijkingsgroep bepalen. Ook kunt u zelf in de Brief op Maat per figuur de vergelijking met het landelijk gemiddelde of het gemiddelde van de vergelijkingsgroep verwijderen.

Ook leden die dit jaar nog niet deelgenomen hebben aan de Basisbenchmark kunnen een Brief op Maat genereren. Uiteraard niet met de eigen gegevens, maar dit geeft wel een beeld van de mogelijkheden volgend jaar.

Meer informatie op www.benchmark-mogroep.nl.

5 december 2011

De website is volgens mij niet toegankelijk? Jan van de Venne

Han Bijker
5 december 2011

De website www.benchmark-mogroep.nl was vanochtend (ma 5 december, rond 11:15) inderdaad even uit de lucht. Het werkt nu weer.

Lid wordenContact