Themaoverzicht

Arbeidsmarkt & Arbo

Arbeidszaken

De arbeidsmarkt voor medewerkers in de branche W&MD is de laatste jaren sterk veranderd. Sinds de economische crisis ligt de focus op doorstroom en uitstroom van medewerkers in plaats van op instroom. Het belang van arbeidsmarktfitte medewerkers met een goede arbeidsmarktpositie staat daarbij voorop. Het sectorfonds FCB (Fonds Collectieve Belangen) ontwikkelt namens sociale partners (Sociaal Werk Nederland en vakbonden) producten die daarbij helpen. FCB organiseert bovendien bijeenkomsten voor werkgevers en werknemers rond leren en ontwikkelen. Stimuleringsregelingen en subsidies zijn beschikbaar voor (om)scholing, outplacementtrajecten, loopbaanontwikkeling en regionale arbeidsmarktinitiatieven.


 

Nieuwsbericht

Gezond en veilig werken in Sociaal Werk. Wil je meepraten? Vul de enquete in!

Op 23 september 2019 geplaatst door

Het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk wil via een korte enquête de actualiteit en behoefte rond gezond en veilig werken in de branche in kaart brengen. Met die informatie gaat het platform haar website actualiseren. 

Het Platform Sociaal Werk is benieuwd wat je van de informatie op de website vindt en wat we nog kunnen verbeteren. Welk thema speelt op dit moment in jouw organisatie? En heb je wellicht al een begin gemaakt met de aanpak daarvan? Help ons en je collega’s in de branche met het invullen van deze enquête.

De enquête vind je hier:  https://s.vragenlijst.fcb.nl/?e=172546&d=e&h=1346ADDA178214C&l=nl 

Het invullen van deze enquête kost maximaal drie minuten van je tijd.

Alvast hartelijk bedankt!

Bron: FCB, Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk
Trefwoorden: arbo, gezond veilig werken
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten