Themaoverzicht

Arbeidsmarkt & Arbo

Arbeidszaken

De arbeidsmarkt voor medewerkers in de branche W&MD is de laatste jaren sterk veranderd. Sinds de economische crisis ligt de focus op doorstroom en uitstroom van medewerkers in plaats van op instroom. Het belang van arbeidsmarktfitte medewerkers met een goede arbeidsmarktpositie staat daarbij voorop. Het sectorfonds FCB (Fonds Collectieve Belangen) ontwikkelt namens sociale partners (Sociaal Werk Nederland en vakbonden) producten die daarbij helpen. FCB organiseert bovendien bijeenkomsten voor werkgevers en werknemers rond leren en ontwikkelen. Stimuleringsregelingen en subsidies zijn beschikbaar voor (om)scholing, outplacementtrajecten, loopbaanontwikkeling en regionale arbeidsmarktinitiatieven.


 

Nieuwsbericht

Ervaringen en input gevraagd over het gebruik van de Risicomonitor

Op 12 september 2019 geplaatst door

Gebruik je voor de RI&E ons branche-instrument de Risicomonitor? Wil je ons meegeven wat je ervaringen zijn met de risicomonitor? Laat het ons weten! Vind je het instrument praktisch om te gebruiken, is het overzichtelijk, duidelijk en compleet? Wat vind je niet handig of voor verbetering vatbaar? Zijn er nog onderwerpen of aandachtspunten die je mist?
We horen het graag en nemen jullie input mee naar de bijeenkomst die wij eind september bij Veiligheid NL hebben over de Risicomonitor. Reacties kun je mailen naar Alexandra Krop: krop@sociaalwerk.nl

Bron: SWN, FCB, Veiligheid NL
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten