Themaoverzicht

Arbeidsmarkt & Arbo

Arbeidszaken & Ondernemerschap

De arbeidsmarkt voor medewerkers in de branche W&MD is de laatste jaren sterk veranderd. Sinds de economische crisis ligt de focus op doorstroom en uitstroom van medewerkers in plaats van op instroom. Het belang van arbeidsmarktfitte medewerkers met een goede arbeidsmarktpositie staat daarbij voorop. Het sectorfonds FCB (Fonds Collectieve Belangen) ontwikkelt namens sociale partners (Sociaal Werk Nederland en vakbonden) producten die daarbij helpen. FCB organiseert bovendien bijeenkomsten voor werkgevers en werknemers rond leren en ontwikkelen. Stimuleringsregelingen en subsidies zijn beschikbaar voor (om)scholing, outplacementtrajecten, loopbaanontwikkeling en regionale arbeidsmarktinitiatieven.


 

Nieuwsbericht

Nieuwe versie Werkwijzer Poortwachter

Op 13 mei 2020 geplaatst door

De Werkwijzer Poortwachter is per 1 mei 2020 aangepast.

Het gaat om tekstuele aanpassingen die het document weer actueel maken. Er zijn geen inhoudelijke wijzigingen aangebracht.

Sinds het verschijnen van de vorige versie van de Werkwijzer op 1 december 2018 is een aantal vragen en opmerkingen ontvangen die leidden tot aanpassing of verduidelijking van de tekst. Dit is verwerkt in de nieuwe versie van de Werkwijzer Poortwachter 1 mei 2020. De aanpassingen worden aangegeven met een blauwe streep in de linker kantlijn.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten