Welkom op het platform van Sociaal Werk Nederland. Op dit platform vindt u niet alleen de nieuwsberichten uit de sociaalwerkbranche, u kunt ook zelf projecten en berichten delen van uw organisatie. Via het platform bereikt u zo 4400 deelnemers uit de sociaalwerkbranche en dit aantal groeit nog iedere dag. Ook verschillende media- en brancheorganisaties gebruiken veelvuldig onze website voor informatie. Geen gebruik maken van de (gratis) platformmogelijkheden is dus een gemiste kans.

Gratis mogelijkheden platform

Kennisbank
Heeft u bijvoorbeeld een rapport of belangrijk onderzoek dat u wilt delen met anderen uit de branche? Heel graag. Kennis delen zorgt voor een verrijking van onze branche. Deze kunt u in de kennisbank zetten van het platform.

Voorbeeld
Heeft u een fantastisch project dat zijn vruchten afwerpt voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Laat het ons zien via een goed voorbeeld. Hier kunt u ook een youtubelink plaatsen van een filmpje dat dit goede werk laat zien.

Agenda
Organiseert u een evenement? Ook dit kunt u op het platform van Sociaal Werk Nederland plaatsen bij “Agenda”.

Blogs
Heeft u een blog geschreven en zoekt u naar platforms om deze te verspreiden? Ook hierbij kunt u denken aan ons platform.

Vraag stellen
Heeft u een prangende vraag waar andere deelnemers wellicht een antwoord op hebben? Stel deze dan gerust bij “vraag stellen”. (Vragen over P&O zaken kunt u het beste stellen in de P&O groep en juridische vragen gaan via Jurdische Zaken Online).

Groepen
Wilt u met collega's van andere sociaalwerkorganisaties in gesprek over een bepaald onderwerp? Dan kunt u zich bij een groep aansluiten. Zo hebben we groepen opgericht voor bijvoorbeeld communicatiemensen en voor P&O'ers die met elkaar informatie uitwisselen en vragen stellen. Ook is er een groep met als onderwerp Kwaliteit. Neem gerust eens een kijkje in het groepsaanbod

Poll
Sociaal Werk Nederland zorgt voor actuele polls op de website. Het zou interessant zijn als u deze wilt invullen. De uitslagen worden na de pollperiode bekend gemaakt. 

Om van deze faciliteiten gebruik te maken hoeft u alleen maar ingelogd te zijn. Rechtsboven op de homepage vindt u de knop "ik wil delen". Vragen over het platform kunt u stellen aan Thomas: vanoosterom@sociaalwerk.nl.


 

Ik wil delen
Home
Over ons
Profilering en Strategie
Wat we doenOnze leden in kaart
Voor Leden
Contact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten