Keurmerkinstituut

Het Keurmerkinstituut is een flexibele, praktisch ingestelde organisatie van Nederlandse bodem. Wij zijn gespecialiseerd in de sector Zorg en Welzijn en ons doel is om de kwaliteit en veiligheid voor de eindgebruiker (consument, cliënt) te verbeteren. 
Het Keurmerkinstituut toetste om te beginnen de Amsterdamse sociaalwerkorganisatie Sezo.

Wat kun je van ons verwachten? 

  • Wij werken met professionals die jarenlange praktijkervaring hebben in het sociaal domein.
  • Kenmerkend voor onze aanpak is het voeren van een goed gesprek met de focus op vakmanschap van medewerkers en de organisatie.
  • Onze professionals zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen in de markt.
  • In onze bedrijfsvoering passen we de beginselen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) toe.

Door bovenstaande punten zorgt de auditor voor meer diepgang in de interviews en krijgen je visie en missie meer handen en voeten. 

Voorbeelden van de feedback die onze auditoren geven: 

  • In het klanttevredenheidsonderzoek worden bepaalde wezenlijke vragen niet gesteld aan de cliënt.
  • Normen voor wachtlijsten en doorlooptijden kunnen concreter worden vastgesteld.
  • Er worden veel gegevens verzameld (bijvoorbeeld naar aanleiding van een medewerkerstevredenheidsonderzoek), deze kunnen nog beter worden geclusterd en toegespitst op de diensten (geeft de organisatie bijvoorbeeld voldoende handvatten om de cliënt te ondersteunen?).

Dagtarief 

Voor een audit hanteren wij een dagtarief van € 1095 (exclusief reiskosten en btw), dit is een gereduceerd tarief voor leden van Sociaal Werk Nederland. Voor het beoordelen van de zelfevaluatie en het voeren van een feedbackgesprek op locatie hanteren wij een gereduceerd tarief van  € 575 (exclusief reiskosten en btw). 

Contact

Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je een offerte aanvragen, neem dan gerust contact op met Sander Stravers of Marloes Anderiesen op telefoonnummer: 079-3637000 of per mail zorgwelzijn@keurmerk.nl  

www.keurmerk.nl  

Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten