DNV GL

DNV GL, één van ’s werelds meest vooraanstaande professionele dienstverleners, laat door middel van certificering, training, verificatie en assessments, organisaties en mensen beter functioneren. Vanuit zo’n 350 kantoren in meer dan 100 landen ondersteunen onze medewerkers u bij de beheersing, verbetering of vernieuwing van uw bedrijfsvoering. Dit maakt DNV GL tot een van de grootste certificerende instellingen ter wereld. 

Ervaring DNV GL binnen de gezondheidszorg

DNV GL is in Nederland dé specialist op het gebied van certificering binnen de sector zorg en welzijn. U kunt bij ons terecht voor certificering tegen standaarden als HKZ, EN 15224, ISO 9001, HKZ, NTA 8009 (VMS), NEN 7510, ISO 27001, PSO, Blik op Werk en sinds de zomer van 2017 ook voor het Kwaliteitslabel Sociaal Werk. 

Wij hebben meer dan 1.000 certificaten afgegeven die een link hebben met de zorg- en welzijnssector (dit maakt ons marktleider binnen uw sector). Ook binnen uw sector “Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening” hebben vele organisaties voor DNV GL gekozen.

Auditvarianten en waarom DNV GL?

Vanuit het certificeringsschema Kwaliteitslabel Sociaal Werk zijn verschillende auditvarianten mogelijk. U kunt er onder andere voor kiezen om de audits tegelijkertijd uit te laten voeren met uw andere standaarden. Uw zorgauditor neemt de aanvullende eisen direct mee in haar/zijn audit. 

  • Onze auditmethodiek: Per rubriek (Vakmanschap door Professional, Dienstverlening en Organisatie en Bestuur) en per vraag wordt informatie verzameld om een oordeel te kunnen vormen. Wij beoordelen of uw organisatie voldoet aan de eisen en waar nodig signaleren we verbeterpunten. Na afloop van de audit ontvangt u heldere feedback over de mate van beheersing van de vragen binnen de verschillende rubrieken. De resultaten gebruikt u vervolgens om uw managementsysteem duurzaam te verbeteren. We richten ons op uw praktijk, en wat uw cliënten belangrijk vinden.
  • Hoe doen wij dat: De audit is meer dan het stellen van vragen en het laten zien van verificatiemateriaal. Wij gaan met uw professionals mee in de praktijk, om samen een goed beeld te kunnen krijgen. Professionaliteit zit namelijk ook in de kwaliteit van de relatie tussen de professional en de cliënt(en).
  • Onze auditors: Door hun jarenlange werkervaring binnen de sector zijn onze auditors bekend met de uitdagingen binnen Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening. Onze auditors luisteren naar hoe u met uw kennis en passie en met ondersteuning door de organisatie invulling geeft aan uw werkzaamheden (het voldoen aan de wensen van uw cliënten). Vervolgens delen zij aan de hand van eigen ervaring en best practices hun kennis met u. Daarnaast levert het auditteam toegevoegde waarde door de persoonlijke benadering en coachende stijl van auditeren. 

Nulmeting/feedback op zelfevaluatie: 
Naast de certificatie audit is het ook mogelijk om in een persoonlijk gesprek feedback te ontvangen op uw ingevulde zelfevaluatie. De zelfevaluatie is de eerste stap richting het behalen van het Kwaliteitslabel. Deze feedback geeft u inzicht in de mate waarin uw organisatie al voldoet aan de kwaliteitsnormen (rubrieken en onderliggende vragen) en wat u nog te doen staat om het Kwaliteitslabel te behalen. 

Uw investering

Voor het uitvoeren van de audits geldt een aangepast tarief van € 1.200,00 per mandag (exclusief btw en reiskosten). Afhankelijk van uw wensen wordt een voorstel opgesteld, waarna u samen met uw Lead Auditor afspraken maakt omtrent de uitvoering van de audit. 

Voor het beoordelen van uw zelfevaluatie en het voeren van een feedbackgesprek op locatie geldt een aangepast all-in tarief van € 750,00 (exclusief btw en reiskosten).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor te Barendrecht of uw Lead Auditor. 

Contactgegevens

DNV GL Business Assurance B.V. 
Chris de Back / Business Leader Gezondheidszorg 
Email: chris.de.back@dnvgl.com 
Tel.: 010 2922700 of 06 10320327 
www.dnvgl.nl/zorg  
 

Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten