Feedback op ingevulde zelfevaluatie

Leden die aan de slag gaan met het Kwaliteitslabel kunnen nu voorlichting en feedback krijgen op hun ingevulde zelfevaluatie. Dit geeft u een helderder beeld van uw startsituatie en het helpt u bij het maken van keuzes voor het inrichten van de verdere stappen. 

Wat houdt het in? 

De zelfevaluatie is de eerste stap richting het Kwaliteitslabel. Het geeft u beter zicht op de mate waarin uw organisatie al voldoet aan de kwaliteitsnormen en wat u nog te doen staat om het label te behalen. In een feedbackgesprek bespreekt u met een CI of u de normen goed interpreteert, waar uw organisatie nu staat en wat u gezien de resultaten uit de zelfevaluatie nog te doen valt om het label te behalen. Ook kan zo´n gesprek helpen bij het kiezen van een passende vorm van toetsing en het inrichten van de vervolgstappen. Zo maakt u een gedegen start richting het behalen van het Kwaliteitslabel Sociaal Werk. 

Omvang pakket en kosten

De dienst voorlichting en feedback op zelfevaluatie omvat het beoordelen van de door u ingevulde zelfevaluatie door een CI, gevolgd door een uitgebreid feedbackgesprek bij u op locatie. De CI´s waarmee Sociaal Werk Nederland een mantelovereenkomst heeft afgesloten brengen hiervoor een gereduceerde all-in prijs in rekening. De prijzen staan vermeld op de introductiepagina´s van deze CI´s. Bent u geïnteresseerd in deze dienst dan kunt u zelf contact opnemen met een CI. 

Meer informatie: 

Lid worden