Activiteit

Uitvoeringsautoriteit

26 jan
26 januari 2017
09:00 tot 16:00
Bijeenkomst
Janina van der Zande
16 januari 2017 | 1 minuut lezen

De Uitvoeringsautoriteit richt zich tot de bestuurlijke wereld. De autoriteit is onafhankelijk en voorziet de bestuurlijke wereld gevraagd en ongevraagd van advies. Er zijn inmiddels een reeds al een aantal organisaties (zoals ministeries en gemeenten) die zich nu al hebben aangemeld als ontvangers van de adviezen van de uitvoeringsautoriteit. Hierover vertellen we op 26 januari natuurlijk graag meer!

Vier keer per jaar komen professionals uit de uitvoering bij elkaar. De bijeenkomsten zullen thema’s hebben die worden gekozen door de uitvoerders zelf. Op die dagen is er ruimte voor het bespreken van ervaringen uit de praktijk, het delen van oplossingen en het verder professionaliseren van de uitvoerder. Zodat deze nog beter zijn werk kan doen en beter weet waar de ruimte zit binnen de regels. 

Het programma van 26 januari 2017
1. Update over de laatste stand van zaken over de Uitvoeringsautoriteit.
2. Paul Scheerder uit het programma ‘Schuldig’ komt vertellen over zijn werk en ervaringen. Hierbij is veel ruimte voor vragen uit de zaal.
3. Er is ook veel ruimte voor praktijkverhalen en om cases te bespreken met collega-uitvoerders, zodat er geleerd kan worden van elkaars ervaringen en oplossingen.
4. De uitvoerders stemmen op de thema’s van de Uitvoeringsautoriteit en bepalen zelf waar  de vervolgbijeenkomsten over zullen gaan. 

Meer informatie

Locatie

Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort
Lid wordenContact