Activiteit

Congrestival Eigen(wijs)heid eerst! Lokaal samen zorgen

07 okt
7 oktober 2016
11:30 tot 18:00
Congres
Vivian van Gameren
7 september 2016 | 1 minuut lezen

Hoe regel jij je zorg als het nodig is? Het liefst toch ook op je eigen wijze, dichtbij en vertrouwd. Dat vraagt om een eigenwijze aanpak van lokale zorg en ondersteuning waarin mensen centraal staan. Kom naar het congrestival Eigen(wijs)heid eerst! op 7 oktober 2016 in het Raadhuis van Hilversum.

Ben je mantelzorger, cliënt, beroepskracht in zorg en welzijn, of werk je bij een gemeente? Vind je het belangrijk om persoonlijke ervaringen, ambities en verwachtingen over lokale zorg en ondersteuning met anderen te delen? Wil je nieuwe vormen van samen zorgen verkennen? Dan is dit congrestival iets voor jou!

Voor wie?

Iedereen die betrokken is bij lokale zorg en ondersteuning is van harte welkom. Of je nu cliënt/patiënt bent, mantelzorger, vrijwilliger, lid van een bewoners(zorg)initiatief, beroepskracht in zorg of welzijn, of werkzaam bent bij een gemeente.

Praktische informatie

Datum: 7 oktober 2016
Locatie: Raadhuis Hilversum, Dudokpark 1
Tijd: 11:30 - 18:00 uur
Kosten: voor beroepskrachten en gemeenten is de entreeprijs € 99,- euro (inclusief BTW). Voor anderen is de entree gratis. Je moet je wel aanmelden. Bij no show brengen we € 25,- euro in rekening.

Samenwerking

Het congrestival Eigen(wijs)heid eerst! is een gezamenlijk initiatief van Agora, Austerlitz Zorgt, Expertisecentrum Mantelzorg, gemeente Hilversum, LCGW, LSA, Mezzo, Movisie, NOV, Serious Video en Vilans. Het congrestival is een vervolg op ‘Durven doen! - Informele zorg anders’ dat plaats vond op 19 november 2015.

Aanmelden kan via: https://www.movisie.nl/agenda/congrestival-eigenwijsheid-eerst-lokaal-samen-zorgen

Locatie


Hilversum