Activiteit

Nationaal Eenzaamheid Congres 2016

22 sep
22 september 2016
Congres
Janina van der Zande
28 juni 2016 | 1 minuut lezen

Meld je aan voor het Nationaal Eenzaamheid Congres 2016 op 22 september te Rotterdam. Deelname is kosteloos, maar de plekken zijn niet onbeperkt. Dus weer er snel bij.

Programma
Het Nationaal Eenzaamheid Congres 2016 bestaat uit de volgende onderdelen:Nationale Eenzaamheid Lezing 2016 door wethouder Hugo de Jonge van de gemeente Rotterdam. 

De lokale aanpak van eenzaamheid in de praktijk: inspiratie door een audiovisuele presentatie van best practices, de uitreiking van een nieuw handboek “Lokale aanpak van eenzaamheid” en een zaal- en panelgesprek

Laatste stemronde door aanwezigen en uitreiking van de Nationale Eenzaamheid Prijs 2016 door staatssecretaris van VWS Martin van Rijn.

Doelgroep en doelstelling
Het congres is bedoeld voor wethouders, gemeenteraadsleden, Wmo-adviesraden en -ambtenaren en sociale wijkteams. Daarnaast is het congres voor bestuur, management, staf, professionals en vrijwilligers van maatschappelijke organisaties die samen met gemeenten actief bezig (willen) zijn met de bestrijding en preventie van eenzaamheid. Het doel is alle aanwezigen te stimuleren en ondersteunen bij hun eigen rol en inzet om eenzaamheid te voorkomen of verminderen.

Het volledige programma en aanmeldmogelijkheid

Locatie

Coolsingel 40
3011AD Rotterdam
NL