Activiteit

Het Gratis Goud Festival

07 dec
deventer
7 december 2016
09:30 tot 17:00
Evenement
Chris Bos
14 april 2016 | 1 minuut lezen

Over nieuwe verhoudingen en verwachtingen in vrijwillige inzet

http://www.gratisgoudfestival.nl/gratisgoudfestival

zie voor de meest actuele informatie de website Gratis goud festival. 
Vrijwilligers en actieve burgers zijn goud waard. Voor elkaar, de samenleving, de economie en voor zichzelf. Meestal ligt goud niet voor het oprapen op straat. Je moet het vinden, delven, vrijmaken en oppoetsen. Zo is het ook met vrijwillige inzet. Het kan verbazingwekkend veel opleveren, maar het is geen vanzelfsprekendheid. Wat kost het eigenlijk om aan dat goud te komen? Wat komt er bij kijken om te organiseren met vrijwilligers en actieve burgers? Dat zie en ervaar je op het Gratis Goud Festival.

Vereniging NOV organiseert samen met onder andere de gemeente Deventer, LSAbewoners, Sociaal Werk Nederland, de 10 Gouden - sociale- Gemeenten en de Meer dan handen vrijwilligersprijzen dit festival op 7 december 2016, de nationale dag van het vrijwilligerswerk.

Dagvullend programma

De komende maanden ontwikkelen we een dagvullend programma met de beste praktijkvoorbeelden, onder andere uit de Meer dan handen vrijwilligersprijzen. Het programma duurt van 9.30 tot 17.00 uur, en zelfs tot 21.00 uur als u ook bij de uitreiking van de Meer dan vrijwilligersprijzen aanwezig wilt zijn (aanrader!).

Zet in uw agenda!

Reserveer als vrijwilliger, beleidsmedewerker, politicus, ambtenaar of fondsenmedewerker deze dag alvast in uw agenda.

Hou me op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven? Laat dan hier uw naam, e-mailadres en organisatie achter.

Lid wordenContact