Activiteit

Jong en Ouder-congres

30 mei
Prodent Fabriek Amersfoort
30 mei 2016
Congres
Chris Bos
21 maart 2016 | 1 minuut lezen

U wordt geïnformeerd en geïnspireerd over vernieuwing van het beleid en de uitvoering van preventie en hulp aan jonge (aanstaande) ouders. U verlaat geactiveerd het congres met concrete ideeën over hoe u beleidsmatig en inhoudelijk met en voor (aanstaande) jonge ouders aan de slag kunt gaan.

In een inspirerende omgeving (Prodentfabriek, Amersfoort) gaat u onder leiding van dagvoorzitter Judith de Bruijn met elkaar en ervaringsdeskundigen in gesprek. Via een digitaal panel, groepsgesprekken en theater ziet u verbindingen en deelt u kennis.

Landelijk programma JOOZ
Het congres Jong en Ouder is onderdeel van het landelijke programma Jong Ouderschap en Onbedoeld Zwanger (JOOZ), geïnitieerd door JSO en Siriz en ondersteund door het ministerie van VWS en de Provincie Zuid-Holland. Met dit programma willen we met alle organisaties die betrokken zijn bij de doelgroep de handen ineenslaan om voor en met deze doelgroep optimale preventie van onbedoeld zwangerschap en begeleiding bij jong ouderschap te kunnen bieden. Het programma beoogt een sterk netwerk te vormen met verbindingen tussen primaire, secundaire en tertiaire preventie; tussen beleid en praktijk; tussen landelijke, regionale en lokale stakeholders en tussen generalisten en specialisten.

Kosteloos
Deelname aan het congres is kosteloos. We willen wel graag dat u uw plaats reserveert. Dit kan via  www.jooz.nu. Er zijn max. 200 plaatsen beschikbaar dus reageer snel! Heeft u vragen of wilt u een stand inrichten op de informatiemarkt, neem dan contact op met José Huzen (adviseur JSO), j.huzen@jso.nl, T 06 34949826.

Lid wordenContact