Activiteit

Voor alles een jeugdinterventie die past!

19 mei
19 mei 2016
Congres
Chris Bos
10 maart 2016 | 1 minuut lezen

In Nederland hebben we al geruime tijd een databank waarin 200 erkende interventies voor kinderen en jeugd worden beschreven, maar er is nu ook een congres waar succesvolle interventies worden uitgelicht! Het Interventiecongres, een coproductie van Uitgeverij SWP en Logacom, vindt plaats op 19 mei in de Jaarbeurs Utrecht. Officiële partners van het Interventiecongres zijn de William Schrikker Groep (WSG) en Stichting Sociale Professionaliteit. 

Het congres richt zich op professionals gemeenten, politie & justitie, in wijkteams, de ggz, jeugdhulp of gezondheidszorg. Tijdens het plenaire programma gaan experts in op nut en noodzaak van interventies en de reikwijdte en organisatie daarvan. Daarnaast zijn er 20 deelsessies waarin interventies worden gepresenteerd en uitgediept.

Benieuwd geworden naar dit congres? Ga dan snel naar www.interventiecongres.nl voor meer informatie, het volledige programma en een toelichting op de inhoud. Inschrijven kan heel gemakkelijk online via onderstaande link. Doet u dit uiterlijk 15 maart, dan krijgt u een early bird korting van ruim 10% op de deelnamekosten!