Activiteit

Webinar: Wat mag de mantelzorger?

02 feb
Online
2 februari 2016
12:00 tot 12:45
Overig
Monique Kaasjager
19 januari 2016 | 1 minuut lezen

Dinsdag 2 februari is er een webinar van In voor Mantelzorg met als onderwerp ‘Grenzen verleggen: wat mogen mantelzorgers wel en niet doen?’

Mag een mantelzorger insuline spuiten en medicijnen toedienen? En mag een mantelzorger de tillift van het verpleeghuis gebruiken iemand in bed te helpen? Wie is er dan aansprakelijk? Hoe ga je daarmee om als beroepskracht? Dinsdag 2 februari organiseert In voor Mantelzorg hierover een webinar met als titel ‘Grenzen verleggen: wat mogen mantelzorgers wel en niet doen?’

Cecil Scholten en Anita Peters, programmaleiders van In voor Mantelzorg, bespreken deze en andere vragen over regels bij samenwerking tussen informele en formele zorg. Ze bieden duidelijkheid over wat wel en niet mag en wie waarvoor verantwoordelijk is. Ze hebben daarbij speciaal aandacht voor de uitvoering op de werkvloer en de visie van de organisatie. Ook bespreken zij valkuilen en dilemma’s uit de praktijk. Natuurlijk zijn zij ook zeer geïnteresseerd in jouw ervaringsverhalen. Meld je dus snel aan voor het webinar.

Wanneer
Dinsdag 2 februari 2016, van 12.00 tot 12.45 uur.

Kosten en inschrijven
De deelname is gratis. Wel is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in via dit online formulier.

Hoe werkt een webinar?
Een webinar is een online presentatie die je live kunt bekijken op je eigen laptop of pc. Tijdens het webinar kun je vragen stellen aan Cecil Scholten en Anita Peters. Het enige wat nodig is: een internetverbinding en geluid.

Lees verder op Zorg voor Beter

Lees meer

Lid wordenContact