Activiteit

Geldstromen door de wijk festijn

04 feb
4 februari 2016
Evenement
Monique Kaasjager
14 januari 2016 | 1 minuut lezen

Hét evenement voor ieder die voor de wijk met minder geld meer wil bereiken.

Er stroomt veel geld door de wijk. Maar wat erin gaat stroomt er even snel weer uit. Hoe kunnen die stromen meer voor de wijk opleveren, aan werk, gezondheid, een prettige omgeving en woongenot?

Leer van elkaar en met elkaar in prikkelende werksessies en verrassende ontmoetingen, hoe ondernemerschap MEER WAARDE haalt uit geldstromen door de wijk en lokaal vermogen. Wat en wie zijn daarvoor nodig? Wat zijn de succesvolle voorbeelden en hoe hebben zij hun succes bereikt? Wat levert het de overheid op, de corporaties, de welzijns- en zorginstellingen? Wat kan ik zelf doen in mijn omgeving en in mijn werk?

Het Geldstromen door de Wijk FESTIJN biedt je een verscheidenheid aan werksessies, presentaties, pitches, debat en ontmoetingen om verbindingen aan te gaan met ontwikkelingen binnen en buiten je eigen werkveld die leiden tot MEER WAARDE uit geldstromen en lokaal vermogen voor wijk, buurt en dorp, én voor overheden, instellingen en ondernemingen.

Voor, door, met en over
ondernemers, bewoners, professionals, bestuurders, wijken, buurten, dorpen, wonen, werken, zorg en welzijn, ondernemerschap en verdienmodellen, geldstromen en vermogen, regels, rollen, processen en financiering en bovenal MEER WAARDE uit de onderlinge verbindingen. 

SCHRIJF JE NU IN

Er is speciale korting voor startende ondernemers, bewonersorganisaties en studenten.

Alle informatie over het festijn vind je hier.

Locatie

Braziliëdreef 2
3563 CK Utrecht
Lid wordenContact