Activiteit

Preventie gericht op zelfstandigwonende ouderen in de wijk/buurt

12 nov
12 november 2015
13:00 tot 18:30
Congres
Monique Kaasjager
6 november 2015 | 1 minuut lezen

GENERO-symposium op donderdag 12 november 2015

Deelnemers zijn er vanuit gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, 1e, 2e en 3e lijn, mondzorg, ROC, hogeschool, universiteit, zorgverzekeraar, bedrijven, Wmo-adviesraden, etc. Ook is er heel mooie vertegenwoordiging van ouderen en mantelzorgers en andere vertegenwoordigers vanuit clientenperspectief.

Wilt u ook deelnemen? En in gesprek met deskundigen op het terrein van preventie gericht op het functioneren van ouderen? Of met collega-deelnemers? U kunt zich aanmelden via secretariaat@pallashrc.com, graag uiterlijk 9 november a.s. U ontvangt dan een bevestiging van deelname.

Programma

- Prof.dr. Anja Machielse zal plenair spreken over de preventie van eenzaamheid en de inzet van sociale interventies bij ouderen en het belang van vroeg beginnen hiermee.

- Prof.dr. Betty Meyboom gaat in op de verantwoordelijk van ouderen zelf voor preventie door onder meer een gezonde leefstijl en sociaal actief blijven. De Dansgemeenschap leidt het plenaire deel in met een performance door oudere (amateur)dansers.

Voor meer informatie over deelname, sprekers en presentaties, zie de bijlage.

Locatie

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam (naast metrostation Beurs)
Lid wordenContact