Activiteit

sectorbijeenkomst Kwaliteit & Veiligheid

13 okt
sectorbijeenkomst Kwaliteit & Veiligheid
13 oktober 2015
12:30 tot 17:30
Bijeenkomst
Marije van der Meij
3 augustus 2015 | 1 minuut lezen

Sectorbijeenkomst Kwaliteit & Veiligheid - sector cure

Dit jaar is de sectorbijeenkomst Kwaliteit & Veiligheid voor de cure op dinsdag 13 oktober op Landgoed Zonnestraal in Hilversum. Naar aanleiding van het ZonMw onderzoek dat de NVTZ uitvoert samen met CBOimpact, staat deze dag cliëntveiligheid centraal. Wat zijn de laatste 'trends' op het gebied van cliëntveiligheid? Wat is de rol van de Raad van Toezicht en de commissie Kwaliteit & Veiligheid? Wat zijn uw werkzaamheden op dit gebied? Hoe verhoudt veiligheid zich tot kwaliteit van leven? Dergelijke vragen komen deze dag aan de orde.

We willen graag dat deze bijeenkomst in het teken staat van zowel 'halen' als 'brengen'. Wij verzorgen een aantal boeiende inleidingen, en brengen u op de hoogte van de laatste stand van zaken van het onderzoeksproject.
We willen u vragen, door middel van rondetafelgesprekken, of u een boekje open wilt doen over hoe uw raad van toezicht specifiek met het thema veiligheid bezig is. Welke activiteiten worden ontplooid en welke informatie is beschikbaar? Het zou mooi zijn als u dit op 1 A4 kunt voorbereiden, en zou willen meenemen. We willen dit dan ook, geanonimiseerd, gebruiken als onderzoeksmateriaal.

Wat: sectorbijeenkomst Kwaliteit & Veiligheid
Wanneer: dinsdag 13 oktober, 12.30u – 17.30u
Waar: Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 17, 1213 RH Hilversum
Kosten: Kosteloos voor NVTZ leden

  Voor meer informatie, zie de website van de NVTZ
Lid wordenContact