Activiteit

Algemene Ledenvergadering

25 nov
25 november 2015
12:45 tot 17:00
Ledendag
1 minuut lezen

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering van de MOgroep op 25 november.

Aanmelden kan (uitsluitend door leden van de MOgroep) tot maandag 23 november a.s.

Op het programma staat:

  • Gemeenten en Sociaal werk: verbonden als partners of aan een leidraad? Een prikkelend ledendebat over de relatie met gemeenten in deze tijd van transitie en transformatie. Onder leiding van Cees van Eijk.
  • Koers op kwaliteit en professionalisering. In opdracht van de leden is een nieuwe kwaliteitskoers ontwikkeld. Uitgangspunt is een (door ieder lid te onderschrijven) branchecode met kwaliteitswaarden op de aspecten vakmanschap, dienstverlening en organisatie en toezicht. Met een toelichting, pitches, discussie, vragen en besluitvorming.
  • CAO: Toelichting op invoering Individueel Keuze Budget (IKB). De invoering van het IKB start per 1 januari 2016, maar het moment waarop medewerkers hun keuze kunnen maken is uitgesteld naar 1 mei 2016. Jos van Nunen, voorzitter onderhandelingsdelegatie, geeft een toelichting op de activiteiten en communicatiemiddelen ter ondersteuning van de invoering.
  • Vereniging MOgroep in 2016. Aan de hand van de thema’s en doelen uit het jaarplan 2016 gaat het bestuur met u in gesprek over uw wensen en prioriteiten voor de inzet en rol van de MOgroep.
  • Vaststellen jaarplan en begroting MOgroep 2016
  • Afscheid vertrekkend bestuurslid Han Jetten en vacature bestuur
  • Ludieke afsluiting en netwerkborrel

Ontmoet uw collega’s en kom netwerken tijdens de inloop lunch van 12.45 – 13.30 uur en de borrel omstreeks 16.45 uur. (LET OP: de tijd is gewijzigd!).

Alle stukken voor de agenda vindt u hier.

Locatie

Barchman Wuytierslaan 2 Amersfoort