Activiteit

Onderwijs en Jeugdhulp verbonden!?

01 jun
De Rijtuigenloods, Amersfoort
1 juni 2015
Congres
Monique Kaasjager
17 maart 2015 | 1 minuut lezen

De MOgroep organiseert op 1 juni 2015 in samenwerking met de LPOJ (landelijk platform onderwijs & jeugdhulp) met onderwijsveld, jeugdzorg, sociaal werk, ggz e.a.) het congres “Onderwijs en Jeugdhulp verbonden!?” in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Op deze spectaculaire dag zullen meer dan 70 presentaties plaatsvinden met inspirerende praktijkvoorbeelden. Er zijn lezingen, forumdiscussies, speed-date sessies, posterpresentaties en nog veel meer, zoals een interview-café. Geen dag met veel theorie dus, maar met talloze praktijksessies van en door praktijkmensen! 

MOgroep voorzitter Marijke Vos zal het sociaal werk (maatschappelijk werk, jongerenwerk, peuterwerk) duidelijk positioneren in deze samenwerking onderwijs en jeugdhulp! Kortom: een uitgelezen kans voor u om kennis te nemen van samenwerkings- en innovatiemogelijkheden met (passend) onderwijs op het bredere sociale domein.  

Er zullen ook veel presentaties van boegbeelden zijn, zoals van Marc Duellaert (kinderombudsman), Rinda den Besten (PO-raad), Marijke Vos (MOgroep), Flip Dronkers (NIP), Annemarie Kaptein (EDventure), Petra van Haren (AVS), Carry Roozemond (Ingrado) en Dolf van Veen (NCOJ). Deze lijst groeit nog steeds!

Het programma is ingedeeld in leeftijdsgroepen (0-12, 12-18 en 16-23 jaar), zodat er snel een selectie op relevantie kan worden gemaakt. Op www.ojcongres.nl/programma is het totale overzicht te vinden; door te klikken op de titel van de bijdrage komt alle aanvullende informatie over dit betreffende onderdeel naar voren.

Tot 1 april 2015 is intekenen mogelijk voor slechts €165, inclusief koffie, thee en lunch, exclusief BTW. Daarna kost het congres €215. Om verzekerd te zijn van een plaats én van deze voorintekenprijs kun je meteen inschrijven op: www.ojcongres.nl/inschrijven.

MOgroepvoorzitter Marijke Vos ontmoet u graag op 1 juni 2015 in Amersfoort.

Lid wordenContact