Activiteit

Najaarsbijeenkomst Bouwstenen voor Sociaal

04 dec
MeetingDistrict Nieuwegein
4 december 2014
Congres
Bouwstenen voor Sociaal
14 november 2014 | 2 minuten lezen

Najaarsbijeenkomst Bouwstenen

Op 4 december 2014 houdt Bouwstenen, platform voor maatschappelijke voorzieningen en vastgoed, haar Najaarsbijeenkomst. Het programma bevat veel nieuws en netwerkmogelijkheden. En u kunt rechtstreeks in gesprek met de voorzitters van de bij Bouwstenen betrokken branches.

Ontwikkelingen rond zorg, onderwijs en (maatschappelijke) opvang hebben veel impact op voorzieningen en vastgoed. De leegstand en nieuwe bestuurlijke verhoudingen vragen om een andere aanpak. Bij elkaar staan partijen voor een flinke opgave. Afstemming tussen partijen is daarbij van belang.

Veel nieuwe informatie
De Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen is een geschikt moment om de gedachten te ordenen en nieuwe ideeën op te doen. Tijdens de bijeenkomst worden de resultaten van het ontwikkelwerk dat binnen Bouwstenen is opgepakt gepresenteerd en besproken. Ook is er een uitgebreide kennismarkt.

De plek om elkaar te ontmoeten
Het is hét moment waarop partners en actieve deelnemers aan het Bouwstenen-platform elkaar ontmoeten en hun kennis delen met het brede werkveld. Voor wie nog niet is aangesloten is deze dag een uitgelezen kans om kennis te maken en u te laten inspireren.

In gesprek met branchevoorzitters
Deelnemers aan de Najaarsbijeenkomst kunnen een uur lang direct in gesprek met de voorzitters van de bij Bouwstenen betrokken branches over de ontwikkelingen en richting voor de toekomst. Annemarie Jorritsma (VNG), Rinda den Besten (PO-Raad), Aly van Beek (MOgroep), Marc Calon (Aedes) en Lex Staal (Kinderopvang) vertellen wat zij voor ogen hebben en wat er de komende jaren op hun agenda staat als het om voorzieningen en vastgoed gaat.

Agenda voor 2015
Tijdens de bijeenkomst is er tevens ruimtes om input te leveren voor de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2015; de samenwerkingsagenda van het veld en het werkbriefje voor Bouwstenen.

Bouwstenen en Schoolfacilities
Bouwstenen is een sectorverbindend platform van en voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed. Het staat voor vinden, verbinden en vooruit komen (verbeteren). Dit jaar organiseren we de Najaarsbijeenkomst van het platform in samenwerking met Schoolfacilities, het vakblad voor schoolgebouwen en onderwijsondersteuning.

Meer informatie
De Najaarsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 december 2014 in MeetingDistrict te Nieuwegein, van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie en mogelijkheid om aan te melden zijn te vinden op de speciale website. Tot 1 november geldt een speciale vroegboekkorting.

Bron: www.bouwstenen.nl en www.agendamaatschappelijkvastgoed.nl

Lid wordenContact