Activiteit

World Cafe Zelfbeschikking

20 aug
Muntgebouw, Utrecht
20 augustus 2014
Bijeenkomst
Sandra Wolfsen
20 augustus 2014 | 1 minuut lezen

Namens het ministerie van SZW nodig ik u van harte uit deel te nemen aan een World Café over het recht op zelfbeschikking.

Deze vindt plaats op: Donderdag 25 september van 9.30 uur tot 13.30 uur (Muntgebouw, Utrecht)

Het recht om zelf keuzes te maken over je eigen leven. Bij mensen uit gemeenschappen waarbij een collectieve oriëntatie belangrijker is dan het individu is dit (nog) niet vanzelfsprekend. Acceptatie van gelijkwaardigheid van man en vrouw, van homoseksualiteit of van vrije partnerkeuze is niet overal en altijd het geval in Nederland.

De bijeenkomst is bedoeld om concrete ideeën op te halen en elkaar te inspireren. We delen met elkaar wat werkt en stellen een agenda voor verandering op waarbij alle partijen hun rol kunnen vervullen. Wij gaan de uitkomsten verwerken in een programma zelfbeschikking dat de opmaat is voor een sociale beweging die verbindingen kan maken en waarbij iedereen zich kan aansluiten.

U bent van harte uitgenodigd en uw komst wordt bijzonder op prijs gesteld! Deze uitnodiging is bedoeld voor mensen werkzaam in de hulpverlening, opvang, kennisinstituten en wetenschap.

U kunt via deze link aangeven of u aanwezig bent. Het aantal deelnemers is niet onbeperkt. U ontvangt van ons een bevestiging van uw inschrijving. Ongeveer een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een definitief programma.

Heeft u inhoudelijke vragen, dan kunt u contact opnemen met Daniëlle Kretz, JKretz@minszw.nl
06 542 03 786.

Lid wordenContact